Sep 14, 2012

Takeover!

Sa svojih 25 godina, jako sam malo kuvala. To je skoro počelo da se menja i ja sve češće kuvam. Nisam baš uvek raspoložena za to, ali u suštini volim da kuvam. I rešila sam da preuzmem mamin blog, mada i do sada sam ga ja pisala, ali sam postavljala slike svega što je mama pravila. Sada ću postavljati slike mojih jela uz veoma detaljna uputstva i ovaj blog će biti namenjen kuvarima početnicima, kao što sam i ja. Mada i oni iskusniji možda nađu neki koristan recept. :))) Što više budem napredovala to će i jela biti sve komplikovanija, pa vas ovim putem pozivam da zajedno sa mnom naučite da kuvate...

3 comments:

  1. Veselim se tvojim kuharskim umijećima,volim sve isprobavati.Drago mi je da nastavljaš dalje sa pisanjem bloga i recepata.Pregledala sam sve recepte super su.Drago mi je što ide i mast,jer se vidi da su to starinski kolači.jedino ako može,kod kolača da nam kažeš koje brašno mečeš(glatko ili oštro).Pusa velika od mene.

    ReplyDelete
  2. Pravo da ti kazem, nisam ni znala da postoji glatko i ostro brasno. Koristimo ono najobicnije koje postoji. Kad se budem cula sa mamom sutra pitacu je. :))))

    ReplyDelete
  3. super veselim se kuhanju s tobom ja kuham od svoje šesnaeste i uživam u tome pogotovo u pravljenju torti baš me zanima što nam spremaš

    ReplyDelete