tag:blogger.com,1999:blog-8765760202986965941.post2532800841626133866..comments2023-06-16T15:16:20.620+02:00Comments on Kuhinja Moje Mame: Takeover!Kristina Vukovhttp://www.blogger.com/profile/12498628221308503172noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8765760202986965941.post-89958546734336497402012-09-15T12:47:17.810+02:002012-09-15T12:47:17.810+02:00super veselim se kuhanju s tobom ja kuham od svoje...super veselim se kuhanju s tobom ja kuham od svoje šesnaeste i uživam u tome pogotovo u pravljenju torti baš me zanima što nam spremašniveshttps://www.blogger.com/profile/07480634010154032291noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8765760202986965941.post-12242692299081261162012-09-14T22:04:16.239+02:002012-09-14T22:04:16.239+02:00Pravo da ti kazem, nisam ni znala da postoji glatk...Pravo da ti kazem, nisam ni znala da postoji glatko i ostro brasno. Koristimo ono najobicnije koje postoji. Kad se budem cula sa mamom sutra pitacu je. :))))Kristina Vukovhttps://www.blogger.com/profile/12498628221308503172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8765760202986965941.post-26538233407502714982012-09-14T21:46:48.746+02:002012-09-14T21:46:48.746+02:00Veselim se tvojim kuharskim umijećima,volim sve is...Veselim se tvojim kuharskim umijećima,volim sve isprobavati.Drago mi je da nastavljaš dalje sa pisanjem bloga i recepata.Pregledala sam sve recepte super su.Drago mi je što ide i mast,jer se vidi da su to starinski kolači.jedino ako može,kod kolača da nam kažeš koje brašno mečeš(glatko ili oštro).Pusa velika od mene.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03732446751956045914noreply@blogger.com