Oct 26, 2012

Kiš Loren

Recept sam uzela od Lepog Brke i možete ga videti ovde. Mada, ja sam malo promenila taj recept. :) Ja sam za fil koristila sir i salamu, koje sam naizmenično rendala. Možda to nije originalni recept, ali mislim da se ovde može primeniti pravilo ''šta imaš'', odn. stavite to što imate u frižideru, ili šta više volite. :))) Meni se jako dopalo i sigurno ću još mnogo puta praviti ovo jelo. Doduše, testo mi prvi put nije najsjajnije ispalo, mislim na oblik. Verovatno je trebalo još da ga mesim. I bojala sam se da će biti mnogo fila, pa na kraju imam još mesta do gore, ali je u svakom slučaju bilo jako ukusno.


1 comment:

  1. Ja obožavam Kiš Loren i koristim recept iz Dr. Oetker-ove knjige i uvk ispadne super! :) Uvek bazu uradim po receptu, pa onda po želji menjam punjenje.

    ReplyDelete